autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

axa autoverzekering

Mogelijke kortingen op uw autoverzekering

 

NEW :

Tot -10% op uw BA auto en omnium

Parkeerhulp (Park Assist System)
Het voertuig is vooraan en achteraan uitgerust met een systeem dat de nabijheid van voorwerpen aangeeft. Door middel van geluid of visuele signalisatie wordt schade vermeden bij het parkeren of tijdens maneuvers. Sommige systemen zijn ruimer en kunnen een vrije parkeerplaats zoeken of autonoom maneuvers uitvoeren..

Dodehoeksignalisatie (Blind Spot System)
Een camera of radar bewaakt de zijkanten en de achterkant van het voertuig tijdens het rijden. Het systeem helpt de bestuurder om veilig van rijstrook te veranderen en verwittigt hem wannneer er zich een voertuig in de dode hoek bevindt (niet zichtbaar in de achteruitkijkspiegels).

Rijstrookondersteuning (Lane support)
Wanner het voertuig een witte rijstrook nadert en per ongeluk onverschrijdt, geeft dit systeem een alarmsignaal. Dat kan een geluid zijn, maar ook een stuurvibratie die de ribbelstrook op de baan nabootst. Sommige systemen sturen het voertuig automatisch bij.

Automatic Emergency Braking (met of zonder vermijndingsassistentie)
Remsysteem dat automatisch wordt geactiveerd bij gevaar en dat onafhankelijk van de bestuurder een ongeval kan vermijden of de impact ervan verminderen. Als aanvulling op dit automatisch remsysteem, bestaat er ook een vermijdingsassistentie. Dit treed in werking wanneer het ongeval niet meer kan vermeden worden, zelfs door automatisch remmen. Het voertuig wordt dan autonoom gestuurd naar het rijvak dat als vrij wordt beoordeeld.

Aandachtsassistent (Attention Assist)
Dit systeem detecteert vermoeidheid bij de bestuurder en nodigt uit om een pauze te nemen alvorens het te laat is.

Adaptive Cruise Control .
Systeem dat de snelheid van het voertuig aanpast en automatisch een voldoende afstand bewaart ten opzichte van het voertuig dat er vlak voor rijdt. In sommige gevallen remt dit systeem autonoom tot volledige stilstand om een botsing te voorkomen.

1 van de 6 systemen

 

minimum 2 van de 6 systemen

- 5 %
- 10%
op uw BA auto
op uw BA auto
op uw BA auto + omnium
op uw BA auto + omnium

Korting als uw weinig rijdt

Hoe minder u rijdt, hoe minder u betaalt.

Als u uw auto enkel gebruikt om de kinderen naar school te brengen of boodschappen te doen op zaterdag, zal uw premie lager uitvallen.

Voordelen voor 50 - plussers

Wie ouder is dan 50 jaar krijgt bij Axa een korting die tot 22% kan oplopen.

Bovendien blijft u uw voordelen behouden, zoals na een ongeval de hulp van uw makelaar om uw dossier zo snel mogelijk geregeld te krijgen. Axa verbindt zich er ook toe om uw verzekeringscontract nooit op te zeggen op basis van uw leeftijd.

Jonge bestuurders

Als u een jonge bestuurder bent en uw ouders zijn reeds bij Axa verzekerd, dan hebt u er alle belang bij om hier ook uw autoverzekeringscontract af te sluiten, want u geniet van voordelige voorwaarden.

Jonge bestuurders

Bent u ouder dan 30 jaar en bent u motorrijder?

Als u een autoverzekering bij Axa hebt, geniet u van een korting op de premie van uw autoverzekering die tot 75% kan oplopen.