autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

motorverzekeringMotorverzekering 7 websites


De prijs varieert tussen 198€ en 900€ afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij, de cilinderinhoud en het feit of u al dan niet andere verzekeringen onderschreef.

Hierbij enkele websites van maatschappijen en makelaars voor motorverzekeringen in België, die u toelaten een gratis online schatting en informatie voor uw motorverzekering te bekomen.

Vraag offertes aan en vergelijk. Maak de goede keuze!
Foto van de site
Ons commentaar
Gratis simulatie
Onze mening*

Vraag gratis een online offerte aan voor uw tweewieler
Korting tot -60% op uw BA motorverzekering als uw auto eveneens bij Ethias is verzekerd!

Uniek op de markt: “Bestuurdersverzekering Plus” verzekert uw lichamelijke schade EN heel uw veiligheidsuitrusting: helm, vest, broek, laarzen en handschoenen, ook bij een ongeval in fout of een val voor amper 99€/jaar.

Ethias is verbonden met de vzw Fedemot, een belangrijke partner in preventie, actief op vlak van verkeersveiligheid voor motorfietsen.
 
Gratis online simulatie motorverzekering en verzending offerte per email of post. Jonge motorrijders <22 jaar die gedurende 2 jaar geen ongeval hebben gehad, hebben recht op een korting van 30% op hun premie BA auto.

Uw BA motorverzekering 60% goedkoper dankzij uw autoverzekeringscontract
 

www.aon.com
Verzekeringsmakelaar AON
Motorverzekering “My Body” voor de motorrijder: 48€ en u geniet van een bijkomende dekking bij ongeval met letsel, ook voor schaafwonden.

Korting als u ook de autoverzekering onderschrijft.

 

Vraag online inlichtingen, maar zonder berekening van de premie.

DVV biedt eveneens een dekking brand motor en zeker de “Verzekering Verkeer” die alle medische kosten dekt, zelfs de herinrichting van uw huis als u gehandicapt raakt, geleide hond …

   

Simulatie motorverzekering op het scherm + aanvraag contact met een agentschap indien u dat wenst.

Tot - 60% als u ook een autoverzekering neemt.

   

Het goede plan voor een motorverzekering = verzekering motor + auto
Zoals uit onze tabel blijkt, kan u tot 65% korting op uw motorverzekering (burgerlijke aansprakelijkheid) bekomen als u ook uw wagen bij dezelfde maatschappij verzekert.

Dat doen trouwens de meeste van de 403.000 motorrijders in België.

Kijk dus best eerst rond en vergelijk minutieus het totale aanbod verzekeringen motor + auto: het is immers te gek voor een korting van 65% op uw motorverzekering te kiezen als de combinatie van de twee verzekeringen duurder uitvalt dan een voorstel van een andere maatschappij met een lagere korting
.

Vergeet ook nooit uzelf te verzekeren met de dekking voor de bestuurder, zeker rekening houdend met het feit dat u als motorrijder zowat twee keer meer risico loopt op lichamelijke letsels na een ongeval.


Rijdt u met een bedrijfswagen?
Bij ons weten geven de makelaar Soyer & Mamet en Ethias een aanzienlijke korting op uw premie voor de motorverzekering als u bij hen ook een autoverzekering of een andere verzekering, zoals een woonverzekering (brand) onderschrijft. Touring Verzekeringen is ook sterk en biedt 60% korting op uw motorverzekering dankzij uw autoverzekeringscontract.
 
 
 
Dossier motorverzekering
  Motorverzekering
  Motorrijbewijs
  Prijs motorverzekeirng
     
 
Publiciteit