autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

 

AG Insurance : Ontdek de speciale saloncondities 2018

06.02.2018

 

AG Insurance biedt u 5 troeven om uw nieuwe wagen optimaal te verzekeren. Speciale voorwaarden tot 30 juni 2018 !

 

10% korting op de rijhulpsystemen

AG Insurance biedt automatisch een korting van 10% op BA, Top Omnium en Top Occasium als uw voertuig is uitgerust met minstens 2 van de volgende 6 rijhulpsystemen.

  • Adaptive Cruise Control
  • eCall
  • Waarschuwer Dode Hoek
  • Attention Assist
  • Automatic Emergency Braking
  • Lane Support

Besparen met een premiekorting of de beste vergoeding ontvangen?

U kiest zelf of u uw wagen verzekert op basis van de factuurwaarde of op basis van de cataloguswaarde. Naargelang uw prioriteiten kiest u zo voor een premiekorting of voor een betere vergoeding bij totaalverlies. Enkel mogelijk bij Top Omnium

Speciaal voor het Autosalon behoudt uw wagen zijn oorspronkelijke waarde gedurende 40 maanden dankzij de Pack Omnium+

De waarde va uw voertuig daalt elke maand aanzienlijk. Dankzij  Pack Omnium+ behoudt uw auto zijn oorspronkelijke waarde gedurende 40 maanden in geval van totaalverlies.

Een vrijstelling die zich in alle omstandigheden aanpast aan uw behoeften.

AG Insurance biedt  3 vrijstellingen aan naargelang uw behoeften. In sommige gevallen daalt de vrijstelling zelfs tot 0‚ā¨ ! Met een Flexi Vrijstelling in Top Omnium is er g√©√©n vrijstelling als er een identificeerbare derde is, ook niet bij schade na vluchtmisdrijf of vandalisme. Houd er wel rekening mee dat u aangifte moet doen binnen de 24 uur en dat de schade moet vastgesteld zijn door een AG-expert.

Maak het uzelf gemakkelijk met de app Mobility Assist die inbegrepen is in uw contract en geniet bijstand 24/24u en 7/7d.

Dankzij de app Mobility Assist kunt u heel eenvoudig 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 een beroep doen op uw bijstand. De app stuurt automatisch uw locati‚Äč‚Äč‚Äče door en via uw smartphone kunt u de status van uw aanvraag rechtstreeks opvolgen. U kunt de app downloaden in de App store en de Play store.‚Äč

FR
 
Publiciteit
 
 
 
Autosalon promo's op 19.06.2019
Belfius : Geniet van 2 maanden gratis op uw 1ste jaarpremie